De voordelen van het vastleggen van (project) architectuur

26 July 2021, 09.26afbeelding De voordelen van het vastleggen van (project) architectuur

Veel bedrijven zijn begonnen met hun digitale transformatie. Een complex traject wat vaak een omslag van de bedrijfscultuur teweeg brengt. Maar wie zorgt ervoor dat we allemaal werken aan dezelfde puzzel? Het is belangrijk om de architectuur vast te leggen van een dergelijk project. Waarom? Dat lees je in deze blog.

Lees verder

3 tips voor het inrichten van je Microsoft Team

26 July 2021, 09.26afbeelding 3 tips voor het inrichten van je Microsoft Team

Je bent van plan om een eigen team aan te maken in Microsoft Teams voor jou en je collega’s. Maar hoe zit het met de inrichting? Waar moet je aan denken als we het hebben over bestanden? En mogen externen ook deelnemen, of juist niet? In deze blog vertellen we je wat erbij komt kijken om jouw team goed en compleet maar vooral ook veilig in te richten.

Lees verder

Waarom zou je als organisatie niet kiezen voor de cloud?

20 July 2021, 09.26afbeelding Waarom zou je als organisatie niet kiezen voor de cloud?

In deze tijd kiest de overgrote meerderheid van de organisaties voor een transitie naar de cloud. Toch zijn er ook nog veel organisaties die doelbewust draaien op een eigen IT-infrastructuur en daar erg tevreden over zijn. Lees in deze blog wat de redenen zijn waarom bepaalde organisaties de gang naar de cloud (nog) niet maken.

Lees verder

6 Tips om je Teams-uitrol succesvol af te ronden

20 July 2021, 09.26afbeelding 6 Tips om je Teams-uitrol succesvol af te ronden

We werken sinds begin 2020 gedwongen veel thuis. Dit wordt steeds normaler en werkt ook steeds efficiënter. Zo is het gebruik van Teams verzesvoudigd. Dit betekent een opschaling van technische problemen. Lees daarom in deze blog de 6 dingen die jij in 2021 moet afronden voor jouw succesvolle Teams-uitrol.

Lees verder

Hoe faciliteer je hybride werken met een digitale werkplek?

13 July 2021, 09.26afbeelding Hoe faciliteer je hybride werken met een digitale werkplek?

Om meteen maar even met de deur in huis te vallen; Hybride werken is here to stay. Uit diverse onderzoeken blijkt dat het overgrote deel van het kantoorpersoneel verwacht dat zij, ook na de COVID-pandemie, minimaal een aantal dagen vanuit huis zal blijven werken. Hoe faciliteert jouw organisatie deze omslag naar digitaal werken? Lees er meer over in deze blog.

Lees verder