Belangrijke aandachtspunten voor uw SD-WAN netwerk

Gepubliceerd: 16-09-2021 | Whitepaper | Belangrijke aandachtspunten voor uw SD-WAN netwerk

Bedrijfsnetwerken veranderen in hoog tempo. SD-WAN technologie is snel in opmars om die modernisering mogelijk te maken. Het zorgt voor snellere en flexibeler netwerken met een betere bereikbaarheid en beschikbaarheid. Dat vergroot de mogelijkheden van organisaties bij het optimaliseren van werkprocessen en zorgt voor betere gebruikerservaringen.

Bedrijfsnetwerken veranderen

Bedrijfsnetwerken zijn aan het veranderen. De traditionele, stugge en dure MPLSverbindingen maken plaats voor SD-WAN netwerken. Dit zorgt voor flexibele netwerken en betere toegang tot applicaties om de performance en beschikbaarheid van bedrijfsnetwerken te optimaliseren. Het waarborgen van de veiligheid en privacyregels blijft daarbij uiteraard ook essentieel. Zetacom biedt hiervoor een mooie oplossing.

De oplossing

Met SD-WAN kunnen wij een bestaand WAN-netwerk veilig, flexibel en inzichtelijk maken. Dat netwerk is centraal en op afstand te beheren. En de beveiliging is tot op detailniveau goed te organiseren. Met controle en inzicht in de performance van alle verkeersstromen, gebruikers en applicaties. Daarnaast kunt u eenvoudig extra verbindingen toevoegen. Een extra voordeel is de kostenbesparing door het vervangen van de dure MPSL-verbinding. Hierdoor is een investering in SD-WAN meestal binnen vijf jaar terugverdiend. Door deze voordelen groeit het aantal bedrijven met deze oplossing op dit moment jaarlijks met 70 procent! De functionele voordelen en kostenbesparing zorgen samen voor de grote opmars van SD-WAN.

Voor wie is SD-WAN geschikt?

SD-WAN is interessant voor bijna alle organisaties. Zeker als zij veel waarde hechten aan de flexibiliteit en betrouwbaarheid van hun dataverkeer. Ook bedrijven met meerdere vestigingen of veel medewerkers die thuis of op afstand werken, kunnen sterk profiteren van de voordelen. Het maakt veel investeringen in dure hardware overbodig. SD-WAN brengt de intelligentie van het netwerk naar de software-laag. En die kun je tegenwoordig eenvoudig als clouddienst afnemen.

De beste gebruikservaring, lagere kosten en betere bescherming

SD-WAN is een mooie netwerkoplossing voor organisaties, maar bij deze relatief jonge technologie zijn een aantal aandachtspunten van groot belang. We hebben ze voor u op een rij gezet in deze whitepaper:

  • Wat sd-wan precies is;
  • De belangrijkste voordelen en de oplossingen;
  • De verandering in bedrijfsnetwerken;
  • Welke doelgroep geschikt is voor sd-wan;
  • Waar je op moet letten bij een sd-wan netwerk.
Download de whitepaper ‘Belangrijke aandachtspunten voor uw SD-WAN netwerk gratis.

tag icon

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Zetacom

Zetacom helpt als system integrator om de samenwerking, bereikbaarheid en werkprocessen van organisaties te verbeteren: in het mkb, de groot zakelijke markt en in het bijzonder de gezondheidszorg. De focus ligt daarbij op het gebruiksgemak van oplossingen voor eindgebruikers en het rendement voor de organisatie.

Profiel Zetacom ›
 
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.