COVID-19 zet turbo op digitale transformatie

Zo komen bedrijven tegemoet aan verwachtingen van digital natives

COVID-19 zet turbo op digitale transformatie

COVID-19 heeft een enorme impact op onze economie. Aan de ene kant hebben we bedrijven als Netflix, Amazon en HelloFresh. Hun diensten en producten passen helemaal in het nieuwe normaal. Je bestelt wanneer en waar je wil, de bezorging is aan huis en het product is volledig afgestemd op jouw wensen. Aan de andere kant hebben we de traditionele middelgrote ondernemingen die zich met name opereren in de fysieke wereld. Zij krijgen in dit nieuwe normaal wel rake klappen. Onderzoek van SMEUnited laat zien dat maar liefst 90 % van alle middelgrote bedrijven aangeeft dat zij economisch geraak worden door COVID-19.

The time is now!

Vooral middelgrote bedrijven vinden het vaak moeilijk om te starten met digitale transformatie. Want hoe start je nou met AI? Eigenlijk zijn middelgrote bedrijven vooral bezig met de dagelijkse gang van zaken, ook nu in tijden van crisis. Maar juist nú moet je digitale transformatie inzetten, tenminste, als je wil overleven in een post-COVID-19 wereld.

On-demand webinar: digitale transformatie in een hogere versnelling

In deze on-demand webinar ontdek je waarom het voor middelgrote ondernemingen juist nu belangrijk is om verandering in gang te zetten. Deze webinar vertel je meer over:

  • Wat is nu precies digitale transformatie?
  • Welke vier elementen moet elke bedrijf aanpakken in deze transformatie?
  • Waar lopen middelgrote bedrijven nu vooral tegenaan? Hoe pak je die uitdagingen aan?
  • Waarom is kunstmatige intelligentie zo belangrijk in dit alles? Wat zijn de risico’s als we dit links laten liggen?
  • Hoe start je concreet met digitale transformatie?

Zet nu een stap vooruit

Heb jij het gevoel dat jouw klanten misschien iets anders verwachten dan wat jij ze nu biedt? Wil jij ook aan de slag met nieuwe technologieën als machine learning en AI, maar weet je niet hoe te beginnen? Ga er even rustig voor zitten en ontdek in 45 minuten het belang van datagedreven beslissingen, digitale transformatie en kunstmatige intelligentie voor iedere organisatie.

Bekijk nu

Bekijk deze webcast nu door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

SAS

SAS is leider op het gebied van analytics. Met innovatieve analytics-, business intelligence-, data management-software en services, helpt SAS klanten op meer dan 75.000 locaties om sneller betere beslissingen te nemen. Al sinds 1976 levert SAS haar klanten wereldwijd ‘THE POWER TO KNOW’.

Profiel SAS ›
 
 

Bekijk de webcast: COVID-19 zet turbo op digitale transformatie

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van .

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.