Eenvoud in ICT: bereikbaar dankzij vernieuwende start-ups

Een parallel met de autobranche

Een parallel met de autobranche

Eenvoud in ICT: veel organisaties, waarbij componenten in de ICT-omgeving aan vervanging toe zijn, zijn op zoek naar meer eenvoud in de ICT-omgeving. Er zijn veel nieuwe technieken beschikbaar die het ICT-landschap complexer maken. Denk bijvoorbeeld aan software-defined en flash oplossingen. Daarom is het tijd om eenvoud in ICT terug te brengen.

ICT-oplossing kiezen? Belangrijke factoren

De eenvoud in ICT terugbrengen is een belangrijk argument voor de ICT-manager. Maar als er een keuze gemaakt wordt, is het van belang om rekening te houden met alle belangrijke factoren die in een organisatie spelen en van invloed zijn op de ICT.

  • Tegemoetkomen aan veranderende businesseisen – ICT als enabler van business
  • Personele gevolgen

Vergelijking tussen auto- en ICT-branche

Ook in de autobranche is de laatste jaren veel complexiteit gekomen. Binnen een bepaald merk kun je niet alleen kiezen voor verschillende modellen, maar daarnaast zijn er nog een groot aantal opties waartussen gekozen kan worden. Maar opeens was daar Tesla die verandering bracht in de alsmaar complexer wordende autobranche.

Eenvoud in ICT

In de ICT-wereld zijn een aantal spelers actief die op een vergelijkbare ‘nieuwe’ manier voet aan de grond krijgen door eenvoud terug te brengen in de ICT. Lees in de whitepaper over de belangrijkste oorzaken van het steeds complexer wordende ICT-landschap en wat u als ICT-manager kunt doen om eenvoud terug te brengen met alle voordelen van dien.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

NEXXT

Kiezen tussen een grote IT-partij met veel expertise of een regionale, persoonlijke organisatie die dezelfde taal spreekt? Niet nodig. Wij zijn NEXXT en wij zijn gedreven om jou het beste van beide werelden te geven.

Profiel NEXXT ›
 
 

Downloaden: Eenvoud in ICT: bereikbaar dankzij vernieuwende start-ups

Met deze download ga je akkoord met de Privacy Statement van IT Weekly.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.