Eenvoudig en snel IT Resilience bereiken

Bereik IT Resilience met Zerto Virtual Replication en Microsoft Azure

Bereik IT Resilience met Zerto Virtual Replication en Microsoft Azure

Downtime of dataverlies kan grote gevolgen hebben en is vandaag de dag eigenlijk ook ondenkbaar. Uw klanten moeten dag en nacht online kunnen blijven shoppen en uw productie kan niet stil komen te liggen. Uw gehele bedrijfsvoering is afhankelijk van IT. Continuïteit voor de eindgebruiker staat tegenwoordig centraal. Zelfs wanneer er problemen ontstaan, moet de gebruiker gewoon gebruik kunnen blijven maken van uw services.

IT Resilience voor vlekkeloze gebruikerservaringen

Dit betekent dat uw bedrijfssystemen niet meer dan een paar minuten offline mogen zijn en dataverlies moet beperkt blijven tot enkele seconden. Hierdoor kijken veel organisaties niet meer naar  oplossingen op het gebied van backup of disaster recovery, maar naar IT Resilience oplossingen. Hiermee wordt het mogelijk razendsnel te reageren op downtime. Zo verzekert u uw klanten en gebruikers van een vlekkeloze gebruikerservaring, zelfs in geval van downtime of dataverlies.

Werk maken van IT Resilience

In deze whitepaper kijken we onder meer naar de voordelen van het gebruik van public clouds als Microsoft Azure binnen een hybrid cloudstrategie. Zo kan je bijvoorbeeld profiteren van de flexibiliteit van de public cloud voor disaster recovery. Het public cloudgedeelte binnen de hybrid cloud kan worden gebruik als disaster recovery site en vice versa.

Aan de hand van ons gedetailleerd overzicht kunt u IT Resilience bereiken binnen een hybrid cloudinfrastructuur. Meer weten? Download geheel vrijblijvend de Hybrid cloud Guide – Bereik IT Resilience met Zerto Virtual Replication en Microsoft Azure.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

NEXXT

Kiezen tussen een grote IT-partij met veel expertise of een regionale, persoonlijke organisatie die dezelfde taal spreekt? Niet nodig. Wij zijn NEXXT en wij zijn gedreven om jou het beste van beide werelden te geven.

Profiel NEXXT ›
 
 

Downloaden: Eenvoudig en snel IT Resilience bereiken

Met deze download ga je akkoord met de Privacy Statement van IT Weekly.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.