Eisen voor succesvol beheer van BizTalk Server infrastructuur

BizTalk Server – how to administer and operate

BizTalk Server – how to administer and operate

BizTalk Server is de bouwsteen van veel IT-infrastructuren. BizTalk is verantwoordelijk voor het verwerken van belangrijke data. Het wordt bijvoorbeeld veelvuldig gebruikt voor betalingsverwerkingen, toeleveringsketenbeheer en realtime besluitvorming en rapportage. Ook levert het de hulpmiddelen die nodig zijn om apps te verbinden in datacenters en de cloud.

Aangezien BizTalk Server verantwoordelijk is voor het verwerken van allerlei belangrijke data, komt het er op aan downtown en dataverlies tot een absoluut minimum te beperken. BizTalk Server slaagt daarin.

Voor een goed werkende BizTalk Server is een goede infrastructuur daarom noodzakelijk; voor het goed managen en bedienen van Microsoft BizTalk Server is naast infrastructuurkennis ook brede kennis vereist.  

De whitepaper ‘How to properly administer and operate a BizTal Server infrastructure’ informeert over de vereisten die nodig zijn bij het goed beheren van een BizTalk Server. De centrale vraag is wat er nodig is om op de juiste manier BizTalk Server te beheren en te bedienen. Download deze paper vandaag nog geheel vrijblijvend.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

 

Downloaden: Eisen voor succesvol beheer van BizTalk Server infrastructuur

Met deze download ga je akkoord met de Privacy Statement van IT Weekly.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.