ICT strategie: Winnen in de concurrentiestrijd!

Inspelen op “The new IT-reality”

Inspelen op “The new IT-reality”

In de digitale wereld van tegenwoordig zien we een samensmelting van fysiek en virtueel. Dit komt onder meer door het Internet of Things waar devices data verzamelen, uitwisselen en analyseren. Data wordt steeds waardevoller en voor veel bedrijven zorgt het beheer hiervan voor zakelijk succes. In deze whitepaper wordt dieper ingegaan op het Internet of Things in combinatie met big data, de cloud en virtual/augmented reality. Bent u klaar voor een nieuwe ICT strategie of “The new IT reality”?

Innovatie op ICT-gebied

In de concurrentiestrijd anno 2016 is innovatie met behulp van ICT een must. Door nieuwe technologieën sneller te implementeren kunnen organisaties profiteren van:

  • Hogere productiviteit
  • Beter zakelijk inzicht
  • Versterken van de klantrelatie

Technologische ontwikkelingen brengen veel mogelijkheden met zich mee, maar daarvoor moet de bedrijfscultuur mee veranderen. Deze moet gericht zijn op snelheid, eenvoud en innovatie.

De nieuwe IT-realiteit

Vanuit de business en eindgebruikers komen vragen die steeds zwaarder en veeleisender zijn. Dit wordt ook wel de nieuwe IT-realiteit genoemd. ICT moet flexibeler worden waar de beschikbaarheid/continuïteit van de omgeving oploopt. Daarnaast moet de beveiliging ook niet vergeten worden.

Heeft u al een duidelijke ICT-strategie?

Download de whitepaper voor meer informatie over de impact van de veranderingen in het ICT-landschap. Om de concurrentiestrijd aan te kunnen is een duidelijke ICT strategie nodig. Deze whitepaper biedt hiervoor de nodige handvaten.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

NEXXT

Kiezen tussen een grote IT-partij met veel expertise of een regionale, persoonlijke organisatie die dezelfde taal spreekt? Niet nodig. Wij zijn NEXXT en wij zijn gedreven om jou het beste van beide werelden te geven.

Profiel NEXXT ›
 
 

Downloaden: ICT strategie: Winnen in de concurrentiestrijd!

Met deze download ga je akkoord met de Privacy Statement van IT Weekly.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.