In 5 stappen naar de moderne werkplek

Start jouw digitale transformatie hier

Start jouw digitale transformatie hier

Het Nieuwe Werken werd in 2005 gezien als dé oplossing voor het fileprobleem en startte een ware revolutie op kantoor. Maar wist je dat de flexibele werkplek inmiddels 20 jaar oud is? Al in 1996 startte verzekeringsmaatschappij Interpolis met flexibele werkplekken en flexikoffers. De technologie stond in de afgelopen 20 jaar niet bepaald stil waardoor de technische mogelijkheden voor de moderne werkplek eindeloos zijn. Tijd om te kijken hoe die moderne werkplek er nu uitziet en hoe organisaties kunnen doorstromen naar de volgende fase in de digitale transformatie. Deze whitepaper begeleidt je in 5 stappen, 2 doen we alvast kort uit de doeken.

Breng de gebruiker in kaart

Ken je doelgroep! Het is lastig om een werkplek in te richten als de wensen van de gebruiker niet bekend zijn. Medewerkers die op altijd op kantoor aanwezig zijn, hebben heel andere wensen dan collega’s die vaak op pad zijn. Het is dus belangrijk om de doelen en wensen van iedereen in kaart te brengen. Een handig hulpmiddel is het creëren van persona’s. Dat zijn een fictieve personen die een groep medewerkers vertegenwoordigen en inzicht geven in de behoeftes van deze groepen. Deze whitepaper vertelt in detail hoe deze persona’s helpen bij het inventariseren van wensen en behoeftes.

Wie beheert de moderne werkplek?

De traditionele IT-afdeling die zich vooral richt op lokale infrastructuur en gebruikers- en applicatiebeheer is een zeldzaamheid geworden. Steeds vaker verplaatst ICT zich naar de cloud. Hierdoor is de noodzaak voor een dure IT-afdeling op locatie niet meer noodzakelijk en kunnen organisatie zich focussen op hun kernactiviteit. Wanneer we kiezen voor het uitbesteden van IT dan is het belangrijk om in deze keuze onder andere te kijken naar de ervaring van de leverancier, de kosten en de certificering.

Moderne werkplek garandeert hoger rendement

De whitepaper In vijf stappen naar de moderne werkplek geeft handige en praktische tips die organisaties helpen om werknemers productiever te maken, tools beter te laten aansluiten bij de organisatie, kosten transparanter te maken en te waarborgen dat bedrijfsdata veilig is en blijft. Download nu deze whitepaper en start vandaag nog jouw digitale transformatie.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Previder

Previder is een ervaren datacenter- en cloud-specialist met high-end faciliteiten voor het hosten van bedrijfskritische applicaties.

Profiel Previder ›
 
 

Downloaden: In 5 stappen naar de moderne werkplek

Met deze download ga je akkoord met de Privacy Statement van IT Weekly.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.