In 5 stappen naar een up-to-date BYOD-strategie

Meer focus op werknemerservaring en privacy

In 5 stappen naar een up-to-date BYOD-strategie

Bij veel bedrijven gebruiken medewerkers hun eigen devices om hun werk uit te voeren. Deze BYOD-strategie (Bring Your Own Device) bespaart de IT-afdeling een hoop gezeur van medewerkers die maar niet kunnen wennen aan het door het bedrijf opgelegde merk of type device. Daarnaast is het voor de organisatie een stuk goedkoper dan voor iedereen hardware aan te schaffen. We hebben tegenwoordig allemaal een smartphone en in ieder huishouden is er wel minstens één tablet en één laptop te vinden, dus waarom deze devices niet inzetten voor zakelijke activiteiten?

BYOD-beleid stemt niet iedere medewerker gelukkig

Toch is het BYOD-beleid bij veel bedrijven niet helemaal in lijn met wat medewerkers verwachten. Het werkt toch niet zo goed als verwacht, medewerkers maken zich zorgen over hun privacy of vragen liever geen bedrijfsgegevens op via hun persoonlijke mobiel. Tijd voor een update van jouw BYOD-beleid. Een update waar privacy en gebruikerservaring een grotere rol spelen. In deze whitepaper lees je hoe je in 5 stappen jouw BYOD-strategie een boost geeft!

In 5 stappen naar een moderne BYOD-strategie

Welke 5 stappen jouw BYOD-strategie moderniseren, dat lees je in deze whitepaper. Er wordt in ieder geval aandacht besteed aan:

  • Privacy van medewerkers
  • Medewerkers voldoende informeren over planning en implementatie van je BYOD-beleid
  • Heldere beleidsregels
  • Rol van de gebruikerservaring voor succes van BYOD-beleid

Aan de slag met deze 5 best practices

Hoe rol je een BYOD-strategie uit waar iedereen blij van wordt? Hoe zorg je ervoor dat de privacy van jouw medewerkers niet in gevaar komt binnen jouw BYOD-strategie. En hoe zorg je ervoor dat het BYOD-beleid niet zorgt voor een hogere beheerslast op de IT-afdeling? Dat lees je in deze whitepaper!

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ConoScenza

De digitale evolutie gaat snel. Veel sneller dan de snelheid waarmee organisaties transformeren. Werknemers moeten altijd en overal over de juiste data kunnen beschikken en steeds sneller en veiliger data uit kunnen wisselen. Om klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. Om nieuwe kansen te creëren. Om voor te blijven lopen op de concurrentie. ConoScenza begrijpt dat deze digitale transitie voor organisaties een grote uitdaging is.

Profiel ConoScenza ›
 
 

Downloaden: In 5 stappen naar een up-to-date BYOD-strategie

Met deze download ga je akkoord met de Privacy Statement van IT Weekly.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.