Kies voor een werkplek in de cloud

Laat Windows Virtual Desktop je leiden in de overstap

Kies voor een werkplek in de cloud

Met het constant veranderende iT-landschap, moet je blijven alert blijven voor de nieuwste trends en verwachtingen van de gebruikers. Onbegrensde snelheid en bereikbaarheid van apps, websites en programma’s staat voorop in de moderne dienstverlening. De cloud helpt jouw organisatie om hieraan te blijven voldoen. Cloudwerken biedt veel voordelen zoals het uitbreiden van het device-landschap, snellere doorvoer van innovatie en updates en het is nog budget vriendelijk ook! Toch staan veel organisaties voor verschillende obstakels de overstap daadwerkelijk te maken. Met Windows Virtual Desktop verdwijnen die laatste barrières. Lees in deze whitepaper hoe dat precies werkt.

De cloud: een werkplek van de toekomst

Organisaties zoeken, nu met de versnelde uitrol van het thuiswerken door corona, naar een goede oplossing voor een flexibele werkplek. Zodat jouw medewerkers waar en wanneer dan ook optimaal werk kunnen leveren. Dit voedt zowel motivatie als innovatie. Hier komt de cloud om de hoek kijken met verschillende voordelen:

  • Altijd en overal dezelfde werkomgeving
  • Bestanden en data altijd veilig opgeborgen
  • Gemakkelijk in beheer

De overstap naar een cloud werkplek is echter voor sommige organisaties nog steeds een uitdaging. Windows Virtual Desktop (WVD) biedt organisaties een helpende hand door specifieke applicaties of een volledige desktop te publiceren vanuit de Microsoft cloud. Met als groot voordeel dat zij het gebruik ervaren alsof het lokaal draait op hun computer. Zonder beperkingen! WVD sluit naadloos aan bij een moderne cloud werkplek waardoor jij je medewerkers een moderne werkplek biedt op maat gemaakt voor optimale ondersteuning, innovatie en motivatie.

Ga aan de slag met WVD

Wil jij ook de vruchten plukken van een moderne cloud werkplek maar ervaar je barriéres die je hiervan weerhouden? Download deze whitepaper en lees hoe Windows Virtual Desktop de overstap naar een moderne cloud-werkplek ook voor jouw organisatie gemakkelijk maakt.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Rapid Circle

Bij Rapid Circle geloven we dat in de toekomst organisaties niet meer om de Cloud heen kunnen.

Profiel Rapid Circle ›
 
 

Downloaden: Kies voor een werkplek in de cloud

Met deze download ga je akkoord met de Privacy Statement van IT Weekly.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.