Succesvolle implementatie van Unified Communications

Tips voor een optimale implementatie van Unified Communications

Tips voor een optimale implementatie van Unified Communications

Communicatie is niet langer meer plaats- en tijdafhankelijk, maar dient altijd en overal, zowel privé als zakelijk, mogelijk te zijn. Hiervoor is het Unified Communications (UC)-concept in het leven geroepen. Deze whitepaper neemt u mee in de opkomt van Unified Communications. Daarnaast wordt een aantal tips en trucs gegeven voor het optimaal inzetten van Unified Communications, nu en in de toekomst.

Wat zijn de voordelen van Unified Communications in de organisatie?

Snelle communicatie is tegenwoordig niet alleen een wens van de gebruiker, maar bijna een vereiste om te kunnen overleven als organisatie. Om daadwerkelijk vast te stellen welke voordelen Unified Communications heeft voor uw organisatie, zijn de voordelen uitgezet in vier verschillende criteria:

  1. Technische en economische effectiviteit (Kostenbesparing)
  2. Psychosociale effectiviteit (Productiviteitsverhoging)
  3. Maatschappelijke effectiviteit (Klanttevredenheid)
  4. Bestuurlijke effectiviteit (Flexibiliteit)

Unified Communications levert een belangrijke bijdrage aan elk van deze 4 criteria en is hiermee een merkbare succesfactor voor uw organisatie.

What’s next?

Nu Unified Communications steeds meer aanwezig is in organisaties, veranderen langzaam ook de eisen en wensen rondom een geïntegreerd communicatieplatform. Enkele veranderingen die plaatsvinden zijn:

  • Samenwerken en vergaderen met externe genodigden
  • Unified Communications-platformonafhankelijk communiceren
  • Een gebruikersapplicatie

Met deze veranderingen rondom de eisen en wensen komt er een nieuw tijdperk binnen Unified Communications: Universal Communications. Universal Communications zal voorzien in de behoefte om mondiaal te communiceren via de cloud, bij voorkeur met video, ongeacht het device, de techniek en de context, met telkens dezelfde gebruikerservaring. Lees in de whitepaper meer over het nieuwe Unified Communications.

Download de whitepaper

Wilt u meer te weten komen over de voordelen van Unified Communications, Universal Communications en een succesvolle implementatie? Download geheel vrijblijvend de volledige whitepaper.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

NEXXT

Kiezen tussen een grote IT-partij met veel expertise of een regionale, persoonlijke organisatie die dezelfde taal spreekt? Niet nodig. Wij zijn NEXXT en wij zijn gedreven om jou het beste van beide werelden te geven.

Profiel NEXXT ›
 
 

Downloaden: Succesvolle implementatie van Unified Communications

Met deze download ga je akkoord met de Privacy Statement van IT Weekly.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.