Waarom Skype zorgt voor betere communicatie op de werkvloer

Skype for Business: effectief communiceren

Skype for Business: effectief communiceren

Het toenemende aantal communicatiemiddelen zoals Twitter, Facebook en Whatsapp heeft bij veel (overheids)organisaties geleid tot een inefficiënte manier van communiceren met collega’s, zakenrelaties en — in het geval van de overheid — ook met burgers. Werknemers sneeuwen langzaam onder door een overvloed aan berichten en vragen via losse, niet-gekoppelde communicatiemiddelen. Skype for Business maakt een einde aan deze negatieve ontwikkeling.

Beter bereikbaar

Kijken we naar overheidsinstanties, dan zorgt Skype for Business bijvoorbeeld voor een sterk verbeterde bereikbaarheid van ambtenaren voor burgers en collega’s. Dat zorgt ervoor dat er betere informatie kan worden gegeven en dat collega’s onderling beter en vooral ook gemakkelijker kunnen samenwerken. Dit geldt uiteraard niet alleen voor de overheid, maar voor het gehele bedrijfsleven. Skype for Business levert namelijk één platform waarin alles is geïntegreerd. Van instant messaging, telefonie en online vergaderen tot videobellen.

Wat kan allemaal met Skype for Business?

Deze whitepaper gaat dieper in op de mogelijkheden die Skype for Business biedt. De diverse Universal Communication-oplossingen die Skype biedt, worden op een rijtje gezet en er is aandacht voor de belangrijkste functie die de software heeft. Tevens biedt deze whitepaper duidelijkheid over de implementatiemogelijkheden op kantoor.

Deze whitepaper brengt u op de hoogte van de voordelen van Skype for Business voor overheidsinstanties. De informatie is overigens niet alleen voor overheidsinstanties bedoeld. Skype for Business is ook op succesvolle wijze binnen andere organisaties te implementeren. Download deze whitepaper vandaag nog geheel vrijblijvend.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

NEXXT

Kiezen tussen een grote IT-partij met veel expertise of een regionale, persoonlijke organisatie die dezelfde taal spreekt? Niet nodig. Wij zijn NEXXT en wij zijn gedreven om jou het beste van beide werelden te geven.

Profiel NEXXT ›
 
 

Downloaden: Waarom Skype zorgt voor betere communicatie op de werkvloer

Met deze download ga je akkoord met de Privacy Statement van IT Weekly.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.