Zetacom

Zetacom

Branche: IT-dienstverlener
Publiceert over: ICT-specialist en system integrator

Zetacom helpt als system integrator om de samenwerking, bereikbaarheid en werkprocessen van organisaties te verbeteren: in het mkb, de groot zakelijke markt en in het bijzonder de gezondheidszorg. De focus ligt daarbij op het gebruiksgemak van oplossingen voor eindgebruikers en het rendement voor de organisatie. Daarom blijven wij ook na het realiseren van de initiële oplossing als partner meedenken en meewerken aan het gebruik en de doorontwikkeling. Zetacom heeft zelf alle expertise en technische oplossingen in huis voor bijvoorbeeld telefonie, zorgsystemen, netwerken en de beveiliging hiervan. Hierdoor kunnen de klanten zeker zijn van de beste integrale oplossing.

Experts van Zetacom zijn niet alleen technisch specialisten, zij kennen ook hun branche en de specifieke behoeften van onze klanten. Voor zorginstellingen werken wij bijvoorbeeld met zorgconsultants die zelf allemaal een achtergrond hebben als uitvoerende in de zorg. Daardoor weten zij hoe werkprocessen en technische hulpmiddelen het best ingericht en benut kunnen worden.

Zetacom werkt vanuit Zoetermeer (hoofdkantoor) een vestiging in Den Bosch en Apeldoorn met ruim 180 medewerkers voor klanten door heel Nederland.

Volg Zetacom

Belangrijke aandachtspunten voor uw SD-WAN netwerk

Bedrijfsnetwerken veranderen in hoog tempo. SD-WAN technologie is snel in opmars om die modernisering mogelijk te maken. Het zorgt voor snellere en flexibeler netwerken met een betere bereikbaarheid en beschikbaarheid. Dat vergroot de mogelijkheden van organisaties bij het optimaliseren van werkprocessen en zorgt voor betere gebruikerservaringen. Lees verder...

Download nu

Het einde van complexe netwerken

Nu we met z’n allen meer thuiswerken en mobiel werken, is de behoefte aan bandbreedte, snelheid, prestaties en beveiliging groter dan ooit. De complexiteit van uw netwerk neemt toe, met als gevolg dat het beheer meer tijd vraagt, onderhoudskosten oplopen en kleine fouten grote gevolgen hebben. Lees in deze whitepaper hoe u zorgt voor meer eenvoud, overzicht en controle, zonder torenhoge kosten?  Lees verder...

Download nu